2011. február 24., csütörtök

IMAKÉRÉS

Az egyik ÖHK-os kisfiú, Alex,  a múlt héten sürgősen a kórházba került, mert nem tudta lecsukni az egyik szemét. Amint értesültünk róla, féloldali bénulás volt a diagnózis. A héten elvitték Bukarestbe, ahol megműtötték, valahol a füle mögött egy idegszállal volt a baj. Vissza is hozták a műtét után a Szebeni kórházba és izgulva várjuk a  gyógyulását. Alex egy szegény családból származik, hárman vannak testvérek, és az édesanyjuk örömmel küldi a gyerekeket az ÖHK-ba, amely minden szombaton d.e. működik. Ezek a gyerekek kitünnek a többiek közül, mivel illedelmesen viselkednek, mindig odafigyelnek és tudják a válaszokat a kérdésekre.
Az Úr a szívünkre helyezte, hogy segítsünk nekik ebben a nehéz helyzetben, amikor nagyon sok kiadásuk volt, az anyuka előre felvett 2 fizetést, hogy ki tudja fizetni az orvosi költségeket.
Kérem, imádkozz te is az Alex gyógyulásáért és a család üdvösségre jutásáért!!! Kérjük, hogy Isten árassza rájuk az Ő kegyelmét, és rendeljen ki nekik minden szükségest a megélhetésre, hogy ők is meglássák az Ő dicsőségét és Rábízzák életüket!
Kérem, ha a te szívedhez is szól az Úr, küldhetsz egy kis adományt Alex számára a bankszámlánkra. Mindig érévényes marad az aranyige: jobb adni mint kapni! Hiszem, hogy az Úr meg fog áldani minden adományozót!
Várom a visszajelzéseket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése