2010. december 6., hétfő

Imatémák

Azok számára akik szoktatok imádkozni!

  1. Hálás vagyok az Úrnak, hogy szép női alkalmat adott szombaton a talmácsi gyülekezetben. Kb. 50-en voltunk összesen, sok barátnő eljött. Az előadás is nagyon jó volt, mindenkinek megfelelő témával: a szépségről. Hogyan lehetünk szépek, szebbek az ünnepek közeledtével, az Úr szemében.... Karácsonyi hangulatú délutánunk volt kávé, süti mellett, karácsonyi énekeket énekeltünk...
  2. Karácsonyi klubokat készítünk iskolába, óvodába tartani. A lányaink magyar csoportjába tanév elején megkértek, hogy rendszeresen tartsunk bibliai történetet a gyerekeknek együtt a református lelkésszel, akinek a kislánya is oda jár. Az első tanítás után, nemsokára szóltak, hogy már nem lehet rendszeres tanítás, mert egy szülő felpanaszolt a tanügyhöz, hogy nem kell vallást tanítani a gyerekeknek. Azóta, nem taníthatunk. De mivel felajánltuk a karácsonyi csomagokat, erre az alkalomra elfogadják a bibliai tanítást. Ez a jövő héten lesz! Izgulunk, de kérjük az Úr segítségét, hogy az evangéliumot bátran hirdessük a gyerekek és szülők előtt!! 
  3. Talmácson is be van tervezve egy iskolai program az 1-8 osztályosoknak, persze ez románul. Ezért az alkalomért is imádkozunk, hogy ne legyen semmi akadályunk, és senki aki ellenünk legyen azon az alkalmon! (Itt ugyanis nagy ortodoxok a románok.)
Köszönöm előre is, ha gondolsz ránk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése